Gratis Crypto (BAT) verdienen met Brave

Wil jij gratis crypto verdienen? Dan ben je aan het goede adres. In dit artikel gaan wij jou laten zien hoe je gratis coins verdient met de Brave webbrowser.

Gratis Crypto verdienen

Gratis is natuurlijk altijd fijn. Helemaal als je er niks voor hoeft te doen! En dat is precies wat wij jou gaan laten zien.

Het is namelijk mogelijk om met de webbrowser genaamd Brave gratis BAT coins te verkrijgen. Je spaart deze altcoin door gebruik te maken van de browser. Het aantal tokens dat je kan verdienen is afhankelijk van het aantal “reclame” dat jij wilt ontvangen. We doen het tussen aanhalingstekens omdat het eigenlijk niet echt reclame is.

Maar voordat we beginnen is een kleine uitleg nodig.

Wat zijn BAT tokens?

BAT staat voor Basic Attention Token. De blockchain is, zoals velen, gebaseerd op die van de Ethereum. De BAT is voornamelijk in het leven geroepen als digitaal advertentie platform. Er zijn 1 miljard BAT beschikbaar.

De BAT staat gekoppeld aan de Brave browser. De Brave browser is een verniewende online browser die vooral sneller en veel veiliger is. Een van de makers van BAT, Brendan Eich, is medeontwikkelaar van Firefox. Een, in die tijd, ver vooruitstrevende browser. Dat belooft wat!

Brave neemt de privacy van gebruikers erg serieus en het blokkeert advertenties en malware.

Hoe krijg jij gratis BAT?

Om gratis BAT te verdienen heb je de Brave browser nodig. De Brave browser is gekoppeld aan de BAT. Mede hierdoor heeft de Brave browser vele voordelen.

gratis-crypto-verdienen-brave

Persoonlijke ervaring

Op dit moment gebruik ik Brave een aantal dagen. Het werkt exact hetzelfde als iedere andere browser. Wel merk je dat Brave een stuk sneller is. Dit komt omdat de browser aardig wat bandbreedte bespaart. Ook krijg je aanzienlijk minder advertenties op bijvoorbeeld YouTube.

De Brave browser blokkeert een hoop trackers en advertenties. Dit was het resultaat na 1 dag:

gratis-crypto-verdienen

Brave installeren

Wil jij gratis crypto verdienen? Dan is het zeker verstandig om de Brave browser te downloaden.

Download hier de Brave browser

Volg vervolgens de stappen door op volgende te klikken.

Uiteindelijk verschijn je bij het scherm waar Brave vraagt hoeveel advertenties jij wilt ontvangen. Kies voor het maximale, dat is op dit moment 5.

Ook kan je ervoor kiezen om een gedeelte van jouw BAT te sponsoren. Deze keuze laten wij aan jou over 😉

Kies uiteindelijk welke zoekmachine jij wilt gebruiken en stel Brave in als jouw standaard browser. Op deze manier vergeet je, in het begin, niet om jouw nieuwe browser te gebruiken.

Veel plezier met jouw gratis BAT coins!

Hoe kan ik meer BAT kopen?

BAT heeft veel potentie om groot te worden. Wil jij ook investeren in de BAT? Dan kan je dat doen op verschillende platformen.

Bitvavo

Bitvavo biedt een erg overzichtelijk platform en is ideaal voor zowel de pro als beginnende trader.

Binance

Binance is op dit moment het nummer 1 platform op het gebied van crypto, altcoins en tokens. Naast de BAT zijn veel andere kanshebbers op dit platform.

Zijn de advertenties vervelend?

Nee, totaal niet. De advertenties verschijnen rechtsonder in jouw beeldscherm als een kleine pop-up. De advertenties zijn altijd gerelateerd aan jouw zoekopdrachten. Het enige dat jij hoeft te doen is op de advertentie klikken. Vervolgens is jouw gratis BAT bijgeschreven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *