Pi coin – Gratis Pi coin verdienen

gratis-pi-coin-linksboven

Wie wil er nou niet gratis crypto verdienen? Wij gaan jou in dit artikel laten zien hoe jij gratis Pi coin kan verdienen. Pi coin is een, op dit moment, gratis munt die jij via jouw telefoon kan sparen. Je hoeft er bijna niets voor te doen!

Vele vergelijken de Pi coin met de beginfase van de Bitcoin. In deze fase hebben vele kunnen profiteren van het minen van Bitcoin. Ook is er sprake van een eventuele scam. Toch blijft het altijd een gok in de cryptowereld en “baat het niet dan schaadt het niet”.

Jij kan met de Pi coin in een zeer vroeg stadium van de munt instappen. Dit neemt natuurlijk altijd voordelen met zich mee.

Lees snel verder om erachter te komen hoe jij gratis Pi coin kan minen en een gratis coin ontvangt.

Wat is Pi coin?

pi-coin-logo

Pi is een nieuwe cryptocurrency die jij via jouw telefoon kan sparen. Ze noemen dit minen/delven. Waarbij de Bitcoin en vele andere coins vrij ingewikkeld zijn om te minen, is dit bij de Pi coin totaal niet het geval.

Ook kost het minen van cryptocurrency ongelofelijk veel energie. Het minen van Pi kost bijna geen energie.

Het minen van Pi kost geen extra batterij of data en maakt jouw telefoon niet trager!

Door te minen help jij het netwerk om te kunnen groeien en transacties te valideren. Het netwerk wordt op deze manier veiliger en sterker. Jij krijgt vervolgens als beloning gratis Pi coins!

De Pi coin draait op het Pi netwerk. Het maakt, net als vele andere cryptocurrency, gebruik van halving, om de schaarste in takt te houden. Net als de Bitcoin zal ook de Pi coin een maximum aan coins bereiken.

De structuur van munt is gebaseerd het algoritme van de Stellar Conensus Protocol (SCP). Met name om zijn zuinige energieverbruik.

Is Pi de nieuwe Bitcoin?

Laten we nou niet te enthousiast worden. De kans dat Pi de nieuwe Bitcoin wordt is namelijk aanzienlijk klein. Maar, het idee achter de coin is natuurlijk wel interessant. En waarom zouden wij de kans van een gratis coin laten liggen?

De cryptomunt zit nog in de kinderschoenen en staat nog niet eens op de blockchain. Er kan dus nog van alles gebeuren. Daarnaast mine je rond de 1000 coins per jaar. Dat is toch mooi meegenomen!

Hoe werkt Pi coin – de 3 fases

Er is vanaf het begin aangekondigd dat de Pi coin 3 fases zou ondergaan. Op dit moment zitten wij in fase 2 en is fase 3 erg dichtbij. Kort samengevat zijn dit de 3 fases van de Pi coin:

  • Phasie 1 – Lanceren van de mining app
  • Phase 2 – Testen van de Pi Node software
  • Phase 3 – Beschikbare private en public wallet

Fase 1 – Lanceren van de mining app

Fase 1 was het lanceren van de mining app in 2019. Hiermee kregen gebruikers de grote voorsprong door als eerste Pi coin te minen, nog voor de eerste halving.

Fase 2 – Testen van de Pi Node software

De Pi coin gebruikt een algoritme die gebaseerd is op die van de Stellar (SCP). Dit houdt in dat apparaten op het Pi netwerk transacties valideren op een distributed ledger (open grootboek) om consensus te bereiken over de volgorde van nieuwe transacties die het grootboek registreert.

Het doel hiervan is om een sterk netwerk te ontwikkelen dat legitieme transacties goedkeurt door vertrouwde nodes. (een node is een apparaat op het netwerk).

Fase 3 – Ontvangen van private en public wallet key

Om te kunnen handelen met Pi coins is het belangrijk om het bezit te zijn van de private en public wallet keys.

In de derde fase wordt de Pi coin op een gedecentraliseerd netwerk geplaatst. Op dit moment zal het niet mogelijk zijn om Pi coins te transferren. Het zal eerst getest worden voordat het voor gebruikers mogelijk wordt om hier volledig gebruik van te maken.

Wanneer fase 3 voltooid is ontvang jij jouw private en public wallet keys. Je kan op dit moment handelen met de Pi coin.

Mine voor de volgende halving!

De Pi coin is ontworpen om dezelfde halving processen te ondergaan als de Bitcoin. Dit wordt gedaan om een schaarste van de munt te creëren. Uiteindelijk zal het niet meer mogelijk zijn om de Pi coin te minen.

Gelukkig zijn we daar nog lang niet! Bij 1 miljard gebruikers zal het niet meer mogelijk zijn om de Pi coin te minen. Op het moment van schrijven zijn er 14 miljoen gebruikers.

halving

Hoe kan ik Pi coin krijgen?

Gratis Pi coins krijgen is zeer gemakkelijk.

  1. Wordt uitgenodigd op het Pi netwerk (dit doen wij voor jou)
  2. Download de Pi netwerk app voor IOS of Android
  3. Gebruik de code ‘cryptouniversum1992‘ om toegang te krijgen tot het netwerk (Je ontvangt ook 1 gratis Pi coin)

Uitnodiging ontvangen

Om gratis Pi coin te minen moet je uitgenodigd worden op het Pi netwerk. Dit doe je door op onderstaande link te klikken;

Download de app

Heb je op de link geklikt? Download dan de app op de App store (IOS) of Google Play Store (Android).

Open de app en vul jouw gegevens in. Zorg ervoor dat je inlogt met jouw telefoonnummer. Selecteer vervolgend jouw het land van jouw provider (+31 Nederland) en vul jouw telefoonnummer in.

Vul jouw voornaam en achternaam in en maak een gebruikersnaam aan.

pi-netwerk-app

Toegang tot het netwerk

Op het laatst wordt er gevraagd om een uitnodigingscode toe te voegen. De code die je in moet vullen is:

cryptouniversum1992

Je zal nu een korte uitleg krijgen over het minen op het Pi Netwerk. Volg de korte tour en start met minen!

Pi Coin waarde

Wat is de Pi coin waard? Deze vraag krijgen we best vaak. Schrik niet maar het antwoord is, nog niks. Eind 2021 zal er een waarde aan de Pi coin zal worden gehecht. Wel zijn er al een aantal voorspellingen gedaan.

De voorspelling voor de Pi coin is dat hij lager ingezet zal worden dan de USD. De waarde zal stijgen wanneer het gebruik en de interesse van de munt groeit. Digitalcoinprice.com heeft een prijs voorspelling gedaan voor 2021 tot 2025.

Start met het minen van gratis Pi coins!

Het Pi Netwerk heeft zeker een mogelijk nieuw concept bedacht. Minen met onze telefoon heeft dan ook zeker zijn voordelen. Toch zullen wij de tijd rustig moeten afwachten om te kijken of de coin ook daadwerkelijk zijn doel zal bereiken.

Niet geschoten is altijd missen zeggen wij dan maar. Een gratis coin moeten we gewoon niet uit de weg gaan. Er zijn talloze voorbeelden van mensen die met gratis coins veel geld hebben verdiend. Zou de Pi coin de volgende kunnen zijn?

pi-coin-app2

Start met het minen van gratis Pi!

Klik op de knop hieronder om je aan te melden op het Pi netwerk. Vergeet niet de uitnodigingscode cryptouniversum1992 toe te passen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *