Ripple Kopen Zonder Hefboom – De meest veilige optie

Wil jij weten hoe je Ripple kan kopen zonder hefboom? En waarom je Ripple beter kan kopen zonder hefboom? Dan ben je aan het goed adres. In dit artikelen laten wij verschillende opties zien om veilig Ripple (XRP) te kopen.

xrp-logo

Waarom Ripple kopen zonder hefboom?

Hefboom traden, ook wel leverage trading genoemd, is niks anders dan jouw oorspronkelijke inzet verhogen. Met leverage trading kan je veel geld verdienen, maar ook verliezen. We willen hiermee natuurlijk niet gelijk zeggen dat je nooit met hefbomen moet traden. Maar mocht je hiermee beginnen dan is het aan te raden een cursus te volgen.

Waarom kan je beter Ripple kopen zonder hefboom? Je neemt simpelweg minder risico.

Kan je ook geld verdienen met Ripple zonder hefboom traden?

Natuurlijk! Alleen niet met de snelheid die jij wellicht in gedachte hebt. De reden dat veel nieuwe crypto traders geld verliezen is voornamelijk omdat zij in een paar dagen tijd miljonair willen worden. Ze nemen veel risico door hoog in te zetten of leverage en margin toe te passen, zonder een goed onderzoek te doen.

Investeren in crypto zonder resaerch is hetzelfde als gokken!

In principe zijn de verwachtingen van de waarde van XRP de komende jaren zal blijven stijgen. Helaas kunnen we dit nooit 100% zeker weten en zijn we genoodzaakt om geduld te hebben.

XRP is de digitale munt van Ripple

Dit wordt toch vaak door elkaar gehaald. Het is dan ook handig om te weten dat je geen Ripple koopt meer XRP. Ripple is het bedrijf en XRP is de digitale valuta. Met de XRP wilt Ripple een samenwerking aangaan met banken.

Lees meer over de XRP.

Verschillende opties om Ripple (XRP) te kopen zonder hefboom

Er zijn talloze manieren om XRP te kopen zonder hefboom. Het enige wat je hoeft te doen is de digitale munt aanschaffen via een broker of exchange en te bewaren in een wallet. Deze vorm van beleggen noemen ze HODL (Hold On for Dear Life).

Door jouw digitale munt vast te houden zal de waarde fluctueren op de koers van de digitale munt. Koop jij 100 XRP voor €1,-? Dan is jouw wallet waarde €100,-. Stijgt de prijs per XRP naar €2,-? Dan is jouw wallet waarde €200,-.

XRP is op bijna elke broker en exchange beschikbaar. Bekijk hier de beste broker/exchange voor jou.

Is de XRP coin een goede optie voor HODL?

Laten wij eerst voorop stellen dat wij geen financiële adviseurs zijn. Dit is dan ook geen financieel advies. In onze cryptoreis hebben wij vele “potentiele cryptomunten” aangeschaft puur op basis van een goed onderzoek. De XRP behoort zeker in ons portfolio.

Voornamelijk zit de kracht van XRP hem in de samenwerking met de banken. Waarbij de meeste cryptomunten de banken buitenspel zetten doet de XRP juist het tegenovergestelde. Het creëert een mogelijkheid voor banken voor veilige, snellere en goedkopere transacties.

Extra geld verdienen met XRP zonder hefboom?

Het is ook mogelijk om geld te verdienen met jouw XRP. Hoewel de XRP geen POS (Proof of Stake) coin is, zijn er wel platformen waar je XRP kan staken. Bijvoorbeeld Binance.

Met staking wordt er niks anders bedoeld dan het vasthouden van jouw crypto in een wallet. (Het is belangrijk om deze crypto niet aan te raken en voor onbepaalde tijd te laten staan.) Met staking ondersteun jij de werking van de blockchain. Door de crypto in de wallet van de broker te laten staan krijg jij hiervoor een vergoeding. Deze vergoeding kan oplopen tot wel 8% per jaar.

Je kan hier het exacte staking reward percentage vinden. Het reward percentage is afhankelijk van het handelsplatform dat je gebruikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *