Waar Crypto kopen?

Wil jij beginnen met investeren in cryptocurrency? Dat kan best spannend zijn, maar moeilijk is het zeker weten niet! Op het internet zijn vele websites die jou de mogelijkheid bieden om te handelen in crypto. Wij gaan jou laten zien waar je het beste crypto kan kopen.

Broker of exchange, waar crypto kopen?

Crypto koop je via een broker of exchange. Deze bieden jou de mogelijkheid om cryptocurrency te kopen of verkopen.

Bij een broker koop je cryptocurrency en zet je deze vervolgens op een wallet. Er zijn verschillende soorten wallets beschikbaar. Je kan dit zien als een digitale portemonnee.

Wanneer je een eigen wallet hebt beheer jij ook jouw eigen cryptocurrency!

Bij een exchange koop je cryptocurrency die je vervolgens kan laten staan op een ingebouwde wallet. Je bent dan niet in eigen beheer van jouw cryptocurrency.

Ook kan je ervoor kiezen om crypto van een exchange over te zetten naar een eigen wallet.

  • Wil je weten welke cryptomunten potentie hebben? Lees dan dit artikel.
  • Wil je weten wat cryptocurrency is? Lees dan dit artikel.

Bitvavo

Bitvavo is de grootste exchange van Nederland waar wij zeker kunnen aanraden om crypto te kopen. Het is een snel groeiende exchange. Maandelijks breidt Bitvavo zijn crypto aanbod uit. Het is een veilige exchange waar je crypto kan kopen.

Bitvavo is voor zowel de beginnende als ervaren trader. Zo kan je kopen en verkopen door op een enkele knop te drukken, of voor de ervaren trader kopen en verkopen via order book.

Het grote voordeel van Bitvavo is dat het lage handelskosten heeft. Ook beschikt het over een goede Nederlandse klantenservice die goed bereikbaar zijn. Bitvavo biedt ook de mogelijkheid tot staking. Lees meer over staking

Ook beschikt Bitvavo over een:

  • Gebruiksvriendelijke interface
  • 2FA beveiliging
  • Handige mobiele app
  • Ingebouwde wallet
  • Instelbare alerts

Profiteer van de tijdelijke actie: de eerste €1000,- handelsvrij!

Uitgebreide Bitvavo review

Wil je meer weten over Bitvavo? Bekijk dan onze uitgebreide Bitvavo review waarbij we alles van de exchange van A tot Z behandelen. We kijken hierbij naar de betrouwbaarheid van Bitvavo, de interface, beveiliging en alle voordleen voor de beginnende en ervaren trader.

Ga naar de uitgebreide Bitvavo review.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *