Welke crypto kopen 2021?

Wil jij weten welke crypto jij moet kopen in 2021? Ben jij ook bang om de boot te missen van de, steeds harder groeiende, crypto trend? Dan is het tijd om actie te ondernemen.

Een nieuwe ontwikkeling, zoals cryptocurrency is spannend. Het is nieuw en je weet nog niet wat het gaat opleveren. Het is een beetje vergelijkbaar met de komst van het internet of de mobiele telefoon.

Er zijn grote verwachtingen van de cryptocurrency, maar wat er precies gaat gebeuren weet nog niemand…

Het allerbelangrijkste van het aanschaffen van cryptocurrency is een goed onderzoek doen.

In dit artikel willen wij jou laten zien wat je moet doen om potentiele altcoins of tokens te kopen.

Crypto 2021

Cryptocurrencies  worden steeds populairder. 2021 heeft bijna alle records al gebroken. Als het goed is wil jij ook gaan beginnen met investeren. Goed dat je eerst op onderzoek uit gaat.

Het is namelijk belangrijk om niet blind al jouw geld in te zetten. Zorg er altijd voor dat jij je eerst goed inleest voordat je een investering doet. Ga ook niet af op het advies van één persoon. Één is geen.

Investeren in crypto brengt risico’s met zich mee. Handel niet met geld dat je niet kan missen! 

Welke crypto heeft potentie?

Niemand kan met zekerheid zeggen welke cryptomunt door het dak zal gaan. Er zijn momenteel veel meer cryptomunten dan 5 jaar geleden. Naast potentiële coins zitten er ook veel ‘shitcoins’ bij. Het is belangrijk om deze wel te vermijden.

Om een potentiële cryptomunt te vinden is het natuurlijk belangrijk om een goed onderzoek te doen. Gelukkig staat het internet vol met research. Hier kunnen we veel informatie uit halen. Zelf hebben wij onze favorieten coins op een rijtje gezet.

Toch blijft de cryptomarkt ons verrassen, neem als voorbeeld de Dogecoin. Een NFT coin gebaseerd op de Shibu Inu hond. De coin begon als een grap maar is ondertussen 5800% gestegen! Zelfs wanneer de ontwikkeling van deze coin al meer dan 2 jaar stil ligt. We weten natuurlijk allemaal de reden achter deze explosieve groei. Toch is dit er een die weinig mensen zagen aankomen.

Er zijn gelukkig ook genoeg altcoins met een duidelijke visie en strategie die je in hun White paper en Roadmap kan vinden.

Doe altijd jouw eigen onderzoek voordat je een keuze tot investeren maakt! Wij delen graag onze interesses en meningen met jullie. Dit is geen advies!

Onze favoriete cryptocurrency

Ook wij hebben natuurlijk onze favoriete cryptocurrency. We zullen deze hieronder in het kort toelichten.

1. XRP (Ripple)

xrp-logo

Het bedrijf Ripple is uitvinder van de XRP en XRP Ledger. De XRP Ledger is het netwerk en XRP is de digitale valuta.

XRP heeft de laatste maanden zeker laten zien dat hij veel potentie heeft. RippleNet legt met XRP Ledger en XRP zijn focus op het verrichten van snelle, veilige transacties.

Met alle technieken van de tegenwoordige tijd kan een simpele transactie tussen verschillende landen nog steeds lang duren. Er zijn veel obstakels die de snelheid en veiligheid belemmeren. De XRP Ledger maakt de transactiesnelheid super snel en veilig. Ook zullen deze transacties zeer goedkoop zijn.

XRP behoort zeker in de top 4 thuis van beste cryptomunten. Wij zijn er in ieder geval zeer over te spreken.

Waarom Bitvavo?

2. DOT (Polkadot)

DOT-logo

Polkadot is een potentiele tegenstander van Ethereum. Het is een decentraal netwerk waar applicaties op gebouwd kunnen worden.

Het grote voordeel van Polkadot is dat zij de optie bieden om decentrale netwerken met elkaar laten samenwerken. Dit kan in de toekomst vele voordelen met zich mee brengen. Het netwerk kan zelf externe datastromen verwerken en is daardoor niet afhankelijk van een derde partij.

De DOT is een onmisbaar onderdeel van het netwerk. Omdat de crypto over een Proof of Stake (POS) blockchain beschikt, is staking van belang om blocks te kunnen creëren. Ook wordt de DOT gebruikt om transacties op het netwerk uit te voeren.

3. ADA (Cardano)

ADA-logo

De Cardano is het allereerste peer-reviewed blockchain. Dit houdt in dat het controle uitvoert op bijvoorbeeld wetenschappelijke artikelen en het controleert op waarheid.

De blockchain van de Cardano bestaat uit 2 lagen. Op een laag worden de transacties van de crypto ADA toegepast. De tweede laag (controle laag) wordt gebruikt voor smart contracts.

Ook de ADA beweert beter te zijn dan het Ehtereum netwerk.

4. Vet (VeChain)

VET-logo

De VeChain is een blockchain dat gemaakt is om de herkomst van een product te bevestigen. Je weet precies waar jouw vis vandaan komt en dat jouw dure merk tas geen perfecte namaak is.

In tegenstelling tot de meeste blockchains maakt VeChain gebruik van 2 soorten tokens:

 1. VET (VeChain Token)
 2. THOR (Thor Power)

De blockchain maakt gebruik van Proof of Authority. Dit houdt in dat transacties worden goedgekeurd door validators. Zodra een validator geverifieerd is worden er automatisch transacties in nieuwe blocks geplaatst dankzij software. POA is een algoritme dat bij veel nieuwe altcoins wordt toegepast. De voornaamste reden omdat het super snelle transacties oplevert.

VeChain kan ongelofelijk waardevol worden binnen de logistiek.

crypto-parels

De Crypto Parels van 2021

In dit boek worden 10 potentiele Crypto Parels behandeld.

Met een uitgebreid onderzoek gaan de auteurs op zoek naar de cryptocurrency’s die x100 zullen gaan.

Kopen van shitcoins is gokken met een hoog risico

Shitcoins zijn crypto tokens die weinig tot geen waarde hebben en/of geen toegevoegde waarde leveren aan de huidige infrastructuur.

Omdat een shitcoin een zeer hoog risico heeft, maar wel veel potentie, vinden wij het belangrijk om deze cryptomunten in dit artikel mee te nemen.

Meer en meer beginnende cryptotraders willen het liefst zo snel mogelijk rijk worden. Door te investeren in shitcoins hopen zij de nieuwe Dogecoin in hun bezit te hebben.

Via exchanges zoals  Pancakeswap, Uniswap, maar ook Binance worden vele shitcoins aangeboden.

Shitcoins kunnen in een zeer korte periode belachelijke stijgingen hebben. Soms wel x1000 in een paar dagen. Maar het risico daarentegen is dusdanig groot dat het eigenlijk niks anders is dan gokken.

Waarbij vele bekende cryptomunten zoals DOT, XRP, BTC ook daadwerkelijk een bijdrage leveren aan de infrastructuur, doen de meeste shitcoins dit niet. Een tijdelijke hype zal de interesse in mensen opwekken om de shitcoin aan te schaffen. Net zo hard als dat de munt stijgt kan hij ook weer dalen.

Welke crypto moet je kopen in 2021?

Een cryptocurrency die in de top 10 staat wekt al gauw meer vertrouwen op bij de mens. Er is ook een grote kans dat dit een veiligere optie is om in te investeren. Of in een van deze altcoins de nieuwe Bitcoin schuilt, dat kan niemand zeggen, maar het liefst willen we natuurlijk allemaal die nieuwe Bitcoin in onze wallet hebben.

De cryptomarkt is erg veranderd als je het vergelijkt met een paar jaar geleden. Sinds de komst van Ethereum en nieuwe ontwikkelingen zijn vele tokens en altcoins ontstaan. Hebben alle coins potentie? Dat kan niemand met 100% zekerheid zeggen. Wel weten we dat een goed onderzoek ons al heel veel kan vertellen over de coin.

Wil jij niet zelf op onderzoek uit? Dan hebben hebben wij voor jou nog iets beters. Je leest dit verder in het artikel.

Om goed onderzoek te doen ga je informatie verzamelen. Deze informatie moet jou uiteindelijk nog meer vertrouwen geven over de cryotocurrency waar jij in wilt investeren. Een goed onderzoek doe je door de:

 • White paper te lezen
  • Wat is het project?
  • Hoe zit het in elkaar? Technisch, commercieel, financieel
  • Wat is hun doel?
  • Hoe willen ze daar komen?
 • Geschiedenis van de ontwikkelaars te achterhalen
  • Wie zijn het?
  • Wat hebben ze al bereikt?
 • Roadmap te bekijken
  • Wat is het product?
  • Bestaat het al?
  • Wat zijn de ontwikkelingen?
  • Bestaat er al een soortgelijk product? Is dit populair?

Je ziet dat het veel tijd kost om een goed onderzoek te doen. Heb jij de tijd er niet voor of vind je het toch nog ingewikkeld? Dan is het goed om eerst meer kennis op te doen. Je kan er ook voor kiezen om een portfolio aan te schaffen waarin zo’n onderzoek al is gedaan.

Onderzoek uitbesteden

Er zijn natuurlijk ongelofelijk veel crypto jagers die, net als jij, de nieuwe Bitcoin zoeken. Het liefst een die net als de Bitcoin een paar 1000x over de kop gaat. Maar, met de kans op meer winst wordt ook het risico groter.

Je kan er daarom voor kiezen om een portfolio aan te schaffen. Bijvoorbeeld de Crypto Parels 2021 van Patrick en Derek.

In de Crypto Parels lees je het onderzoek dat Patrick en Derek hebben gedaan. Let op: het is geen investeringsadvies. Het is samengesteld om jouw alle informatie te geven om zelf tot een duidelijke conclusie te komen.

Wat zijn Crypto Parels?

Crypto Parels zijn crypto’s die nog ver buiten de top 100 cryptocurrency vallen. Het zijn nieuwkomers met hoge potentie, zoals bijvoorbeeld de IOTA was. Deze parels hebben de potentie om x100 te gaan. Natuurlijk meer potentie = meer risico. Maar had je aan het begin €100,- in IOTA gestopt dan heb je op dit moment een paar miljoen op jouw bankrekening.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *